Despre noi

ARYANA PROFARM
Aryana Profarm este o companie specializata in import si distributie de teste de diagnosticare prin teste rapide, echipamente si materii prime pentru laborator, suplimente alimentare (recunoscute de medici ca avand efecte terapeutice) si ingrijire medicala.
Produsele se adreseaza medicilor, laboratoarelor de analize medicale, spitalelor, cabinetelor scolare, cabinetelor si farmaciilor veterinare, si nu in ultimul rand, institutiilor si firmelor private ce doresc testarea angajatilor. Aryana Profarm sprijina companiile si managerii acestora, oferind expertiza profesionala in vederea constientizarii de catre angajati a sanatatii si preventiei bolilor.
Aryana Profarm este partener al clinicii Aryana Medical Center.
De asemenea, anumite produse din portofoliul Aryana Profarm se adreseaza spre comercializare si persoanelor fizice, precum: suplimentele alimentare, produsele de ingrijire medicala si cele din gama produselor de sanitizare si dezinfectanti.
Aryana Profarm detine Aviz de Functionare Nr 7009 din 02.06.2020 si Certificat European de Management al Calitatii ISO 9001:2015 Certificat Nr: 39880/20/R si comercializeaza produse recunoscute DSP in Lista Comuna a Comisiei Europene.

dr. Hervé Madramany

Aryana Profarm a fost infiintata in anul 2006 de dr. Hervé Madramany, doctor in farmacie, cu specializare in  farmacologie generala, neurofarmacologie si biodisponibilitate al medicamentului. Asa cum si parintii lui au fost preocupati de domeniul cercetarii, diagnosticarii si preventiei sanatatii, dr. Hervé Madramany duce mai departe traditia si preocuparea pentru medicina si cercetare.

Cu cei peste 15 ani de experienta in domeniu, Aryana Profarm ofera o gama larga de produse pentru medicina umana, cat si veterinara. Portofoliul Aryana Profarm cuprinde producatori renumiti la nivel mondial!

Performanta si tehnologia de ultima generatie sunt o prioritate pentru Aryana Profarm!

Cu ce va putem ajuta?
Te rugam sa accepti Politica cookies & GDPR pentru a continua.

In curand clinica Aryana Medical Center,

Sos. Fundeni Nr. 70, Bucuresti.

Descopera mai multe la:

www.aryanamedicalcenter.ro

Aryana Profarm este partener Aryana Medical Center!