Despre noi

ARYANA PROFARM
Aryana Profarm este o companie specializata in import si distributie de teste de diagnosticare prin teste rapide, echipamente si materii prime pentru laborator, point of care, suplimente alimentare (recunoscute de medici ca avand efecte terapeutice) si ingrijire medicala. Produsele se adreseaza medicilor, laboratoarelor de analize medicale, spitalelor, cabinetelor scolare, cabinete si farmacii veterinare, si nu in ultimul rand, pacientilor care doresc sa isi faca un test de diagnosticare rapida la ei acasa.

dr. Hervé Madramany

Aryana Profarm a fost infiintata in anul 2006 de dr. Hervé Madramany, doctor in farmacie, cu specializare in  farmacologie generala, neurofarmacologie si biodisponibilitate al medicamentului. Asa cum si parintii lui au fost preocupati de domeniul cercetarii, diagnosticarii si preventiei sanatatii, dr. Hervé Madramany duce mai departe traditia si preocuparea pentru medicina si cercetare.

Cu cei peste 15 ani de experienta in domeniu, Aryana Profarm ofera o gama larga de produse pentru medicina umana, cat si veterinara. Portofoliul Aryana Profarm cuprinde producatori renumiti la nivel mondial!

Performanta si tehnologia de ultima generatie sunt o prioritate pentru Aryana Profarm!

© Aryana Profarm 2020. Toate Drepturile Rezervate.
Suntem aici pentru tine!
Te rugam sa accepti Politica cookies & GDPR pentru a continua.